30 november 2009

ATTACK!
old time favorite and former teacher: ATAK. This is the only georg-book I have, but he has done so many great great things. He does a lot of unique prints and limited editions, and his handwriting is unrivaled.

6 opmerkingen:

 1. Shame on me: I'ver never heard of him!
  Very powerful, thanks for sharing...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, snap jij iets van dat verhaal, wij hebben dat denk ik in het Duits, en snappen er niets van...? we zien wel dat het zeker niet geschikt is voor kleine kinderen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, ik was net aan het denken, hé, volgens mij heeft stan dat boek ook. Maar toen zag ik dat hij al een comment gepost had. Leuke tekenstijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik herken precies Alice B. Tocklas in dat bad, gaat het boek over Gertrude? ziet er allemaal heel intrigerend uit, maar ik snap er geen bal van :( , en was die atak je docent???
  sorry voor al dat gevraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een tijger. een uil op een cactus. jommeke valt van een paard. ik mis hem zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @S: Het verhaal is inderdaad moeilijk te volgen, ook in het frans. Ze heeft een heel mooie manier van schrijven, met veel herhalingen, heel experimenteel ook, maar in een andere taal is dat het net wat het zo moeilijk verstaanbaar maakt. Op het net is er een podcast te vinden die de engelse versie voorleest, das al wat makkelijker.

  @R: Het boek gaat inderdaad over Gertrude die een relatie heeft met Alice B. Tocklas. De vrouw in het bad is volgens mij dus wel degelijk Alice. En Ja! Atak was mijn docent, heerlijk was dat!

  BeantwoordenVerwijderen